«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Печиво «Райське», цей рецепт дістався мені з найкращої дорогої цукерні. Діти від нього в захваті, та й дорослі теж

Печиво «Райське», цей рецепт дістався мені з найкращої дорогої цукерні. Діти від нього в захваті, та й дорослі теж. Печу відразу 2 порції. Повітряне тістечко з заварного тіста з ніжною глазур’ю.

Красиве, повітряне тістечко у вигляді кілець в чудовій глазурі стане прикрасою кожного столу, порадує дорослих і дітей. Порадуйте своїх близьких.

Інгредієнти для тіста:

  • 1 ст. борошна
  • 3 яйця
  • 1 – 2 білки
  • 250 мл. води
  • 2 ст. л. цукру
  • 1/4 ч. л. солі
  • 100 г вершкового масла.

Для глазурі:

  • 1 1/2 ст. цукрової пудри
  • 4 – 5 ст. л. молока
  • 1 ст. л. рідкого меду.

Спосіб приготування:

У невелику каструлю налийте 250 мл води, додайте 100 г вершкового масла, 2 ст. л. цукру, ¼ ч. л. солі, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, додайте 1 ст. борошна, швидко перемішайте.

Протримаєте тісто на вогні протягом 1 хвилини, щоб воно заварилося.

Зніміть тісто з вогню, остудіть, додайте по одному 3 яйця, добре перемішайте кожне.

Додайте 1 білок, знову добре перемішайте, покладіть тісто в кулінарний мішок.

Пергаментний папір поріжте квадратами 7х7 см, змастіть рослинною олією, за допомогою кондитерського мішечка видавити на папір невелику кількість тіста, щоб сформувати кільце.

У глибоку сковороду або сотейник залийте рослинне масло, розігрійте, акуратно візьміть за край аркуша паперу і переверніть кільце з тіста в масло, папір видаліть, обсмажте колечка з обох боків до золотистого кольору.

Готові кільця помістіть на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати надлишки жиру.

Приготуйте глазур

Для цього в глибокій ємності змішайте 1 і ½ ст. цукрової пудри, 4 – 5 ст.л. молока, 1 ст.л. рідкого меду, ретельно перемішайте, підігрійте на повільному вогні до повного розчинення цукрової пудри і меду, трохи остудіть.

Кільця обмокніть в глазур, перекладіть на красиве блюдо. Можна подавати до столу. Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі