«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Заправка для борщу в банках. Відкрив і борщ майже готовий!

Заправка для борщу – це неймовірно смачно та зручно. Готувати її дуже просто, а запашний борщ буде готовий дуже швидко.

Складові:

Буряк молодий 3 кг.4

Морква молода 1 кг.;

Ріпчаста цибуля 1 кг.;

Солодкий перець 1 кг.;

Помідори 1 кг.;

Цукор пісок 1 скл.;

Сіль морська 3 ст. л.;

Олія рослинна 1 скл.;

Харчовий оцет 125 мл.

Спосіб приготування:

Почистьте та помийте ретельно овочі.

Буряк та моркву натріть на великій тертці.

Цибулю поріжте чверть кільцями, помідори половинками кружечків, а перець соломкою.

Укладіть овочі у велику каструлю шарами.

Додайте цукор, сіль, олію й оцет та ретельно перемішайте.

Поставте варити на повільному вогні, а коли з’явиться сік, додайте вогню та варіть 25 хвилин.

Розкладіть варену суміш по стерильним банкам та закатайте стерильними кришками.

Таку заправку додають у бульйон зі звареною картоплею та капустою.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі