«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Взимку завжди під рукою — заготовляємо листя для голубців!

Я їх просто обожнюю і роблю так щороку! Це дуже просто і швидко!

Приготування:

Вирізаємо з качана качан.

Відварюємо качан на середньому вогні в злегка підсоленій воді.

Знімаємо листя виделкою в міру їх готовності (вони будуть легко відокремляться від качана).

Остуджуємо і зрізаємо з них потовщення на краю листочка.

Складаємо по 4-5 штук рулетиком щільно в банку.

За бажанням можете покласти на дно банки подрібнений корінь хрону, зерна гірчиці і петрушку.

Заливаємо рулетики розсолом: на 1 л води додаємо 3 ст. ложки солі, 1 ст. л. цукру.

Перед приготуванням голубців, промиваємо листя капусти або заливаємо на ніч водою, щоб пішла зайва сіль.

Такі рулетики відмінно зберігаються до пізньої весни.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі