«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Всього 20 хвилин — і смачні яблучні булочки готові

Не вірите, що можна за 20 хвилин напекти цілий деко смачних булочок?

Так, це реально! Випічка готується просто і швидко, виходить ніжною, ароматною, без дріжджів і довгого ліплення. Начинка не ховається всередині булочки — вона змішується з основою і рівномірно розподіляється по тісту, пише сайт Пошепки

Основні інгредієнти:

  • Борошно — 500 грамів
  • Цукор — 120 грамів
  • Вершкове масло — 200 грамів
  • Яблука — 4 штуки
  • Яйце — 4 штуки
  • Розпушувач — 1 чайна ложка
  • Ванілін — 1 пакетик

Як готувати:

  • Збити яйця, додати розтоплене вершкове масло, додати, помішуючи, цукор і ванілін.
  • Додати борошно з розпушувачем невеликими порціями, потім порізати яблука кубиками і всипати в тісто.
  • Деко застелити пергаментом, викласти ложкою тісто, відступаючи між булочками по 5 сантиметрів.
  • Розігріти духовку до 200 градусів, випікати булочки 15 хвилин.

Все, випічка готова! Смачного! Діліться рецептом з друзями — їм сподобається!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі