«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Вишня в сиропі на зиму: дуже класний рецепт приготування, вишенька залишається пружна і ціленька

Завдяки тому, що вишня не вариться, ягідки залишаються цілі, не зморщені

Приготування:

Вишню перебираємо, миємо. Баночки стерелізуємо, кришки кип’ятимо.

Ягоди укладаємо по плічка.

Готуємо сироп. Наливаємо в каструльку літр води та всипаємо 1 кг. цукру. Хто любить посолодше, додайте ще цукру (вишня сама по собі дає кислинку). Ставимо на маленький вогонь. Помішуємо до повного розчинення цукру і даємо сиропу трохи загустіти.

Заливаємо вишню гарячим сиропом, накриваємо кришками, але не закручуємо.

Ставимо стерилізуватись на 15 хвилин, з моменту закипання.


Баночки закручуємо, даємо повністю охолонути і прибираємо в прохолодне місце (туди, де ви зберігаєте свої заготовочки).

До речі, такий вишневий сироп ідеально підійде, як просочення при виготовленні тортиків.

джерело 
 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі