«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Він не просто смачний – ідеальний. Пляцок “Спокуса”. Ефектний, з незабутнім смаком

Він не просто смачний – ідеальний. Пляцок “Спокуса”. Ефектний, з незабутнім смаком.

Бісквітні коржі

  • 7 яєць
  • 300 грам цукру
  • 10 ст .ложок олії, 10 ст .ложок води
  • 1 п.порошку до печива
  • 1 ч.л.амoняку
  • 50 грам какао
  • 150 борошна.

Яйця спушити з цукром до пишності і додати решту інгредієнтів. В мене деко 18*36. Випікати при температурі 180 градусів до сухої зубочистки. (Пекла один корж і розрізала на два)

Пісочні коржі

  • 200 грам маргарину
  • 450 грам муки
  • 2 жовтки
  • 1 п.порошку до печива.

Додатково

  • 300 грам кураги
  • 300 грам арахісу (брала сирий і сама обжарювала)

Маргарин перетерти з половиною борошна, додати жовтки і порошок до печива,замісити м’яке тісто і поділити на 4 частини .

2 білки спушити з 200 грам цукру до стійких піків і кожен корж змащувати білком, зверху посипати курагою і арахісом, і так 4 коржі. Випікати 10-15 хв.

КРЕМ 1

  • 300 грам масла
  • 0,5 банка вареного згущеного молока

Спушити

КРЕМ 2

  • 0,5 л сметани
  • 200 цукру
  • 1 п.ванільного цукру.

Спушити сметану з цукром і додати ванільний цукор.

Збір пляцка.

Бісквітний корж, потім масляний крем, потім пісочний корж, далі сметанковий крем і так ще три коржі, крем і бісквітний корж.

Прикрасити за бажанням.

Смачного.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі