Відмінна випічка на кожен день: сирні равлики з горіховою начинкою і абрикосовою глазур'ю. Фото
Вам буде потрібно:
тісто:
- 300 гр. нежирного сиру
- 100 мл. соняшникової олії
- 80 мл. молока
- 75 гр. цукру
- 1 упаковка ванільного цукру (8 гр.)
- 400-450 гр. борошна
- 1/2 ч. Л. соди
начинка:
- 4 ст. л. меду
- 1 яйце
- 100 гр. меленого мигдалю
- 150 гр. меленого фундука (можна використовувати тільки мигдаль)
- 100 гр. вершків
- 1 ст. л. білого рому
- 40 гр. вершкового масла
глазур:
150 гр. абрикосового конфітюру
Як готувати:
1. Тісто:
Змішати до однорідної маси сир, масло, молоко, цукор і ванілін. Борошно змішати з содою, з'єднати з сирною сумішшю. Тісто обернути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
2. Начинка:
Нагріти мед, додати до нього яйце, потім інші складові, змішати до однорідності.
3. Глазур:
Конфітюр нагріти, протерти через сито
4. Складання:
Тісто розкачати в пласт 40х50 см., Змастити розтопленим вершковим маслом, рівномірно розподілити начинку, згорнути в довгий рулет. Накрити його рушником і залишити на 30 хвилин. Потім нарізати нашматки товщиною приблизно 3 см. (У мене вийшло 16 шт.), Викласти зрізом вгору на деко, застелене пергаментним папером, прим'яти долонею, надаючи округлу форму.
5. Випікати 25 хвилин при 180 гр .. Змастити конфітюром і випікати ще 10 хвилин.
Смачного!
Автор: I-trava