«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Відмінна випічка на кожен день: сирні равлики з горіховою начинкою і абрикосовою глазур'ю. Фото

Сирні равлики з горіховою начинкою і абрикосовою глазур'ю. Равлики вийшли дуже смачні і соковиті, я б сказала, що це відмінна випічка "на кожен день".

Вам буде потрібно:

тісто:

  1. 300 гр. нежирного сиру
  2. 100 мл. соняшникової олії
  3. 80 мл. молока
  4. 75 гр. цукру
  5. 1 упаковка ванільного цукру (8 гр.)
  6. 400-450 гр. борошна
  7. 1/2 ч. Л. соди

начинка:

  1. 4 ст. л. меду
  2. 1 яйце
  3. 100 гр. меленого мигдалю
  4. 150 гр. меленого фундука (можна використовувати тільки мигдаль)
  5. 100 гр. вершків
  6. 1 ст. л. білого рому
  7. 40 гр. вершкового масла

глазур:
150 гр. абрикосового конфітюру

Як готувати:

1. Тісто:
Змішати до однорідної маси сир, масло, молоко, цукор і ванілін. Борошно змішати з содою, з'єднати з сирною сумішшю. Тісто обернути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.

2. Начинка:
Нагріти мед, додати до нього яйце, потім інші складові, змішати до однорідності.

3. Глазур:
Конфітюр нагріти, протерти через сито

4. Складання:
Тісто розкачати в пласт 40х50 см., Змастити розтопленим вершковим маслом, рівномірно розподілити начинку, згорнути в довгий рулет. Накрити його рушником і залишити на 30 хвилин. Потім нарізати нашматки товщиною приблизно 3 см. (У мене вийшло 16 шт.), Викласти зрізом вгору на деко, застелене пергаментним папером, прим'яти долонею, надаючи округлу форму.

5. Випікати 25 хвилин при 180 гр .. Змастити конфітюром і випікати ще 10 хвилин.

Смачного!

Автор: I-trava

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі