«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Весняні салати — п’ять смачних та корисних рецептів. Господині на замітку

Починається весіння пора. Наш організм після зими потребує велику кількість вітамінів. Настає сезон свіжої зелені та овочів. Пропонуємо приготувати кілька варіантів свіжих, смачних та багатих на вітаміни салатів.
  1. Салат із соковитої редиски та зеленої цибулі.

Такий варіант салату вам дуже сподобається. Він легкий в приготуванні. Цей мікс інгредієнтів залишить ваш організм задоволеним. Куштувати цей салат бажано відразу після приготування.

Вам знадобиться:

  • Свіжа редиска – 350 гр.;
  • Майонез домашній – 2 столові ложки;
  • Цибуля свіжа – 30 гр.;
  • Оцет 9%;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Наріжте редиску тоненькими кружечками.
  • Цибулю дрібно наріжте.
  • З’єднайте інгредієнти між собою, додайте кілька крапель оцту та підсоліть.
  • Змастіть салат майонезом.

Смачного!

  1. Салат з ранньої капусти.

Пропонуємо приготувати смачний та соковитий салат з першої, ранньої капусти. Капуста багата на вітаміни та поживні речовини.

Вам знадобиться:

  • Капуста рання – 1 шт.;
  • Огірок свіжий – 2 шт.;
  • Цибуля свіжа – 30 гр.;
  • Кріп свіжий – 30 гр.;
  • Олія рафінована – 3 столові ложки;
  • Оцет – 1 столова ложка;
  • Цукор;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Капусту промийте під проточною водою та нашинкуйте тоненькою соломкою, додайте сіль та трохи помніть. Капуста повинна виділити сік, його необхідно прибрати.
  • Цибулю подрібніть, додайте трохи цукру та оцет. Залишіть на 7-8 хвилин для маринування.
  • Огірки наріжте тоненькою соломкою.
  • Кріп подрібніть.
  • Поєднайте всі складові, додайте спеції та олію.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі