«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

В селі готують оселедець краще, ніж в ресторані! Записуйте рецепт – отримайте найкращий оселедець на свята!

Наближаються свята, господині планують страви на святковий стіл. Однією з традиційних страв на різдвяно-новорічні свята є оселедець.

Немає нічого простішого, ніж подати оселедець в кільцях цибулі, за таке рішення вас ніхто не засудить. Проте ми пропонуємо вам новий рецепт – оселедець з медом, пише ukrainians.today

Швидше за все, на сімейному застіллі він піде одним з перших, тому що важко встояти перед такою смакотою!

У цьому рецепті не сіль і не перець зроблять рибу делікатесом, а саме мед. 

Для приготування найсмачнішої оселедця вам знадобиться 10 хвилин чистого часу і 2 години в нестерпному чеканні, поки вона замаринується.

Складові

  1. Оселедець 1 шт. 
  2. Цибуля 2 шт. 
  3. Мед 3 ст. л. 
  4. Лимон 0,3 шт. 
  5. Сіль за смаком 
  6. Чорний перець (мелений) за смаком.

Приготування

Цибулю наріжте тонкими кільцями, посоліть і трохи помніть руками, щоб вона пустила сік.

Додайте до цибулі мед, перець і нарізаний часточками лимон (вистачить кількох часточок). 

Знову перемішайте все руками, накрийте плівкою і дайте постояти 20 хвилин.

За цей час почистіть оселедець, відокремте м’ясо від кісток і наріжте рибу невеликими шматочками.

Викладіть на тарілку половину цибулі, зверху – шматочки оселедця, накрийте їх знову цибулею, що залишилася.

Загорніть страву в харчову плівку і приберіть в холодильник на 2-3 години.

Якщо цей рецепт смачного оселедця здався вам цікавим, поділіться ним з друзями. Особисто ми від нього в захваті!

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі