Усього 3 інгредієнти. Рецепт ніжного вершкового морозива
Збиваємо вершки за допомогою міксера, поступово до них виливаємо тонким струмком холодне згущене молоко. Поступово також кладемо у чашу міксера до вершків шматочки сиру, збиваємо на невеликих обертах до густої маси.
Перекладаємо масу в мішок кондитерський і розподіляємо по заздалегідь купленим вафельним стаканчикам.
Також можна використати звичайні пластикові склянки. Залишаємо морозиво в холодильнику на 5-6 годин.
Виходить чудове морозиво, яке за бажанням можна прикрасити карамеллю або шоколадом.
Інгредієнти:
вершки 32-33% – 500 мл;
згущене молоко – 380 г;
домашнє сир – 180 г.