«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

У Тернополі приготують 1500 літрів польської страви «Журик»

Тернопіль вкотре підтвердить статус гастрономічної столиці Україні. Адже вже цієї неділі, 6 травня, файне місто планує встановити ще один кулінарний рекорд і приготувати 1500 літрів традиційної польської страви із назвою «Журик».

Приготування відбудеться 6 травня на Театральному майдані Тернополя. Опісля приготування (а це орієнтовно о 17.00 год.) журик роздаватимуть усім присутнім гостям та бажаючим безкоштовно, передає "Доба".

Як розповідають організатори рекорду, готуватимуть журик у величезному казані. А роздаватимуть страву разом з вареним яйцем, ковбасою та хлібом, щоб повністю дотриматися рецептури. 

До слова, готують польську страву неспроста. Адже фестиваль «Тернопільська брама» - це відкриття туристичного сезону у файному місті Тернопіль. А наше місто заснував коронний гетьман Ян Амор Тарновський, який за походженням був поляком.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі