«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

У 100 РАЗІВ КРАЩЕ, НІЖ САЛЯМІ. Роблю раз в 2 місяці, вистачає надовго. Старовинний спосіб приготування м’яса, дуже простий і зрозумілий

Старовинний спосіб приготування м’яса дуже простий і зрозумілий.

М’ясо не потрібно запікати, смажити або варити, достатньо просто залити гoрiлкoю і засипати спеціями, почекати – і смачна закуска готова! Джерело

Основні інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кілограм
  • Гoрiлка – 150 мілілітрів
  • Цукор – 100 грамів
  • Олія соняшникова – 3 столових ложки
  • Сіль – 100 грамів
  • Чорний перець горошком – 1 чайна ложка

Як готувати:

Ємність застелити відкритим пакетом, всипати в нього цукор, сіль, перець, влити олію і гoрiлку, перемішати.
Шматок м’якого м’яса без жилок укласти в пакет, акуратно обваляти в маринаді, пакет зав’язати.

Дати постояти м’ясy 3 дні в холодильнику, періодично перевертаючи його для гарного просочення маринадом.

Після вказаного часу м’ясо дістати, не мити, а протерти паперовим рушником, дозволити трохи підсохнути і можна пробувати!

Така яловичина зберігається довго, виходить дуже ароматною і смачною – ідеальна закуска і найкраща альтернатива покупної салямі!

Беріть рецепт на замітку і діліться з друзями!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі