«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Цукрові рогалики, які готувала моя мама, потім я, а тепер ще й дочка

Хрусткі рогалики, що тануть у роті з улюбленою начинкою — що може бути смачніше до ранкового чаю або кави?

Готуються вони дуже просто, а печуться лічені хвилини, так що, поставивши майбутні ласощі в духовку, можете сміливо ставити чайник, адже гарячими ці рогалики просто дивовижні, пише сайт Головні новини

Складові

  1. 250 г маргарину (масла);
  2. 0,5 ст. теплого молока;
  3. 2 яйця;
  4. 1 ч. л. сухих дріжджів;
  5. 0,5 п. розпушувача;
  6. 500 г борошна (3-3,5 ст.).

Рецепт приготування

Маргарин розтопити. Борошно просіяти з розпушувачем. Дріжджі перетерти з борошном.

Збити яйця, влити молоко і маргарин. Замісити тісто, перекласти в пакетик і покласти в холодильник на дві години. Духовку розігріти до 180 ⁰С.

Розділити тісто на 5 частин. Насипати на стіл гіркою 3 ст. л. цукру (можна цукор перемішати з корицею). Покласти шматочок тіста на цукор і розкачати корж 5-6 мм завтовшки. Порізати на сегменти і кожен сегмент загорнути в рогалик.

Можна зробити з начинкою: я брала цукерки Джеллі або будь-які мармеладки, поклала на сегмент і скручувала. Укласти на деко і випікати хвилин 20 до золотистого кольору. Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі