Цi сирні палички розлiтаються на ходу. Виходять такими смачними, що ваші близькі будуть прoсити готувати їх знoву і знoву
Сирні палички виходять такими смачними, що ваші близькі будуть просити готувати їх знову і знову. Палички стануть прекрасним доповненням до чаю або кави. Їх можна подавати до сніданку або просто для перекусу. Для їх приготування можна використовувати сир будь-якої жирності, а також ароматизувати їх ваніллю або корицею.
Необхідні продукти
- сир – 400 гр
- куряче яйце – 1 шт
- сметана – 3 ст.л
- цукор – 3 ст.л
- пшеничне борошно – 300 гр
- ванільний екстракт – 1 ч.л
- сіль – 1/2 ч.л
- розпушувач – 2 ч.л.
- цукрова пудра
- рослинна олія
Починаємо приготування
У миску кладемо сир, вбuвaємо куряче яйце, додаємо сіль, цукор, ванільний екстракт і сметану. Все збuваємо за допомогою блендера.
Пшеничне борошно змішуємо з розпушувачем і просіваємо в сирну масу. Вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками.
Готове тісто перекладаємо на робочу поверхню, присипану борошном і вимішуємо тісто до м’якості. Розкачуємо його в тонкий пласт і нарізаємо смужками довільної ширини і довжини.
Смужки обсмажуємо на розпеченій сковороді у великій кількості рослинного масла. І викладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником.
Палички перекладаємо на тарілку, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Приємного чаювання!