«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Цi сирні палички розлiтаються на ходу. Виходять такими смачними, що ваші близькі будуть прoсити готувати їх знoву і знoву

Цi сирні палички розлiтаються на ходу. Виходять таким смачними, що ваші близькі будуть прoсити готувати їх знoву і знoву

Сирні палички виходять такими смачними, що ваші близькі будуть просити готувати їх знову і знову. Палички стануть прекрасним доповненням до чаю або кави. Їх можна подавати до сніданку або просто для перекусу. Для їх приготування можна використовувати сир будь-якої жирності, а також ароматизувати їх ваніллю або корицею.

Необхідні продукти

  • сир – 400 гр
  • куряче яйце – 1 шт
  • сметана – 3 ст.л
  • цукор – 3 ст.л
  • пшеничне борошно – 300 гр
  • ванільний екстракт – 1 ч.л
  • сіль – 1/2 ч.л
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • цукрова пудра
  • рослинна олія

Починаємо приготування

У миску кладемо сир, вбuвaємо куряче яйце, додаємо сіль, цукор, ванільний екстракт і сметану. Все збuваємо за допомогою блендера.

Пшеничне борошно змішуємо з розпушувачем і просіваємо в сирну масу. Вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками.

Готове тісто перекладаємо на робочу поверхню, присипану борошном і вимішуємо тісто до м’якості. Розкачуємо його в тонкий пласт і нарізаємо смужками довільної ширини і довжини.

Смужки обсмажуємо на розпеченій сковороді у великій кількості рослинного масла. І викладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником.

Палички перекладаємо на тарілку, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Приємного чаювання!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі