Ці конвертики, завжди з’їдаються ще гарячими
- Борошно – 500 гр.
- Вода – 350 мл. (кімнатної температури, кип’ячена)
- Сіль – 1 чай. лож.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт. (середнього розміру)
- Цибуля зелена – 150 гр.
- Кріп – 150 гр.
- Вершкове масло – 250 гр.
- Соняшникова олія для смаження
Рецепт приготування конвертиків
Для початку, готую дуже просте тісто на воді. Борошно відправляю в глибоку миску. У склянці з водою розводжу сіль. Порціями вливаю воду в муку, замішуючи тісто.

Тісто має вийти тугим, однорідним і не липким!
Накриваю тісто кришкою і залишаю на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Тим часом готую начинку. Максимально дрібно нарізаю одну середню цибулину. Так само, подрібнюю зелену цибулю і кріп. Змішую інгредієнти між собою, солю і перчу.

Повертаюся до тіста! Тісто ділю на 6 – 7 рівних частин. Робочу поверхню посипаю борошном.
Розгортаю одну частину тіста в тонкий млинець (товщиною приблизно 2 – 3 мм), змащую розтопленим вершковим маслом, викладаю начинку.

Загортаю тісто в конверт! Теж саме проробляю і з іншими частинами тіста.
Далі, сковороду змащую олією і обсмажую конвертики на середньому вогні під кришкою з кожного боку до золотистого кольору.

Готово! Приємного апетиту і до нових зустрічей!