«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Цей рецепт у мене випрошують усі сусіди! Страва зі звичайної картоплі, але не набридає ніколи …

Оригінально запечена картопля з ковбасою або шинкою – це просто, швидко і дуже смачно. Страву можна готувати на кожен день, свята і пікніки.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

картопля – 200 г;

яйце – 1 шт;

молоко – 1 склянка;

сіль за смаком;

ковбаса – 50 г;

борошно – 200 г;

розпушувач – 0.5 ч.л.

Процес приготування картоплі

Відварюємо картоплю, перетворюємо її в пюре і змішуємо з молоком. Вимішуємо до однорідності, солимо до смаку.

Додаємо яйце, перемішуємо.

Борошно просіваємо і з’єднуємо з розпушувачем.

Висипаємо в масу і вимішуємо тісто. Тісто буде густим.

Ковбасу або шинку, сосиски ріжемо дрібними шматочками або натираємо на грубій терці. Змішуємо з тістом.

Розігріваємо багато соняшникової олії.

Тісто перекладаємо в щільний пакет або кондитерський мішок, відрізаємо куточок і невеликими паличками видавлюємо в розігріту олію.

Обсмажуємо до рум’яності з усіх боків.

Виймаємо на паперові рушники і складаємо на тарілку.

Подаємо таку «картоплю» з гострими соусами і салатами зі свіжих овочів.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі