«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Цей мармуровий кекс сподобається абсолютно всім: і дорослим, і дітям!

Надзвичайно смачний і ніжний кекс, дуже легкий в приготуванні. Такий кулінарний рецепт підійде і для буднів, і для будь-яких свят.

Чудові ласощі, які ви повинні спробувати приготувати обов’язково! Інгредієнти вказані на 600 гр.

Складові:

3 яйця,

8 столових ложок цукру,

8 столових ложок молока,

200 г борошна,

один пакетик порошку для випічки,

сіль,

один флакон ромової есенції,

5 столових ложок рослинного масла,

2 столові ложки какао.

Спосіб приготування:

1. Почнемо з поділу яєць. Білки збиваємо з сіллю до утворення піни. Додаємо 3 столові ложки цукру і перемішуємо до утворення безе. Жовтки розтираємо з 5 столовими ложками цукру до тих пір, поки цукор не розтане, потім додаємо ромову есенцію і просіваємо борошно, змішане з розпушувачем. Добре перемішуємо і додаємо по черзі молоко і рослинну олію.

2. Додаємо в тісто білки і акуратно перемішуємо ложкою висхідними рухами. Отриману суміш поділяємо на дві рівні частини. Одну частину залишаємо як є, в іншу додаємо какао.

3. У центр форми, вкритої папером для випічки, викладаємо столову ложку звичайного тіста, потім ложку тіста з какао і так далі, поки обидва види тіста не закінчаться.

4. Ставимо форму в попередньо розігріту до 180 ° духовку приблизно на 30-35 хвилин.

5. Як тільки кекс зарум’яниться, дістаньте його з духовки і дайте охолонути. Присипте цукровою пудрою і подавайте.

Бажаємо вам удачі в приготуванні цього простого і неймовірно смачного кексу!

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі