Торт за 15 хвилин, без випічки. Швидкий десерт
Інгредієнти:
Печиво Топлене молоко 2 пачки;
Масло вершкове 200 гр.;
Згущене молоко варене чи карамельне 400 гр.;
Свіже молоко 200 мл.
Глазур: Шоколадна плитка 1 шт.; Молоко 50 мл.; Масло вершкове 30 гр.
Спосіб приготування: Збийте за допомогою міксера розм’якшене вершкове масло, додайте молоко згущене та збивайте до однорідної пишної маси. Свіжим молоком залийте печиво, дайте просочитись декілька хвилин та злийте молоко. Або занурюйте кожну печенинку по черзі в молоко. На дно роз’ємної форми для тортів викладіть шар печива, змастіть кремом, викладайте так, аж поки не закінчаться інгредієнти. Для глазурі поламайте на частини плитку шоколаду, додайте молоко, масло та розтопіть на водяній бані. Все добре перемішайте між собою. Торт зверху залийте трішки охолодженою глазур’ю. Залиште на деякий час, щоб настоявся.