«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт «Виручайка». 20 хвилин і він на столі

Торт в мікрохвильовці. Виходить дуже смачний і ніжний тортик, готується за лічені хвилини, і вже сьогодні можна насолоджуватися його смаком.

Складові

  1. Яйця — 2шт.
  2. Борошно — 5 ст.л. з гіркою
  3. Какао порошок — 1 ст.л. з гіркою
  4. Сіль — 1 / 4чл.
  5. Молоко — 6 ст.л.
  6. цукор — 6 ст.л.
  7. Рослинна олія — ​​2 ст.л.
  8. Сода — 1 / 2ч.л. (гашена)

Для крему:

  1. Сметана — 500 гр.
  2. Цукрова пудра — 2-3 ст.л.
  3. Банан — 2 шт.

Рецепт приготування

У миску розбиваємо 2 яйця, кладемо трохи солі. Додаємо 6 ст.л. борошна, 6 ст.л. цукру, перемішуємо вінчиком.

Кладемо в сито 5 ст.л. борошна з гіркою, додаємо 1 ст.л. з гіркою какао і просіваємо в тісто. Кладемо половину ч.л. соди, погасимо її оцтом і перемішати.

Додаємо 2 ст.л. рослинної олії. Тісто переливаємо в форму, у мене силіконова діаметром 20 см., можна взяти скляний або будь-який інший відповідний посуд для випічки в мікрохвильовій печі.

Ставимо в мікрохвильову піч і випікаємо при 800 вт 5 хвилин, як пройде 5 хвилин і мікрохвильова піч відключиться.

Важливо мікрохвильову піч не відкривати, а залишаємо там бісквіт стояти ще 10 хвилин. Так він точно не осяде.

Витягуємо з форми, остигає він дуже швидко. Зробимо надріз по бісквіту та розріжемо за допомогою нитки на 2 частини. 500 гр сметани (у мене жирністю 20%) змішаємо з невеликою кількістю цукрової пудри.

Збираємо торт. Робимо прошарок з банана.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі