«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт “Баунті”. Без перебільшення найсмачніший тортик з усіх які я куштувала

Торт “Баунті”. Збережи, щоб не загубити.

Корж:

  • 4 яйця;
  • 200 гр цукру;
  • 200 гр борошна;
  • Какао -3 стол.ложки;
  • Вершки 10% – 200 мл (щоб просочити корж);

Крем:

  • 200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
  • 150 гр цукру;
  • 250 мл молока;
  • 150 гр вершкового масла.

Приготування

Збийте яйця з цукром. Час збивання – 15хв. Яєчно-цукрова маса повинна стати білосніжною.

Борошно змішайте з порошком какао.

Отриману суміш додайте маленькими порціями до яєчної маси. І акуратно перемішати лопаткою.

Форму змастити маслом, випікати корж при темп 180 гр до готовності. Поки корж остигає приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з маслом і цукром.

Поставте на вогонь і розтопіть масло.

Туди ж всипте кокосову стружку і все перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.

Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов’язково).

Викласти крем.

Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати стружкою шоколадної.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі