«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Тернополянин Сергій Шайнюк із 2014 року коптить м’ясні делікатеси для наших захисників

Смаколики від родини Сергія Шайнюка скуштували вже тисячі українських військових на передовій. Тернополянин із 2014 року коптить ковбаси, бочок та інші м’ясні делікатеси для наших захисників. А щоб підняти дух українців в тилу – виготовляє патріотичні вироби: годинники, пазли та навіть випустив сувенірну купюру з обличчям українського президента Володимира Зеленського

 

джерело TV-4

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі