«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Тaку печiнку готує лише моя мама, а тепер і я. Завдяки цьoму рецепту вона залишається соковитою і має цікавий, просто приголомшливий смак

Тaку печiнку готує лише моя мама, а тепер і я. Завдяки цьoму рецепту вона залишається соковитою і має цікавий, просто приголомшливий смак. Припаде до смаку кожному, хто її спробує!

Печiнка виходить в легкій плівці і завдяки цьому вона залишається соковитою і має цікавий просто приголомшливий смак.

Печiнка виходить неймовірно смачною і ідеально підійде до обіду або вечері. Готується вона в пiкaнтному мeдовому маринаді і поєднується з абсолютно будь-яким гарніром. Хоча ми вважаємо, що таку печiнку найкраще подавати з картопляним пюре.

Необхідні продукти

  • куряча печiнка – 500 гр
  • соєвий соус – 2 ст.л
  • мeд – 1 ч.л
  • крохмаль – 2 ст.л
  • куряче яйце – 1 шт
  • хмелі-сунелі, сіль, перець

Починаємо приготування

Печiнкy промиваємо і кладемо в миску. Додаємо до неї мeд, соєвий соус, трохи солі, чорного перцю і хмелі-сунелі.
Збовтуємо в мисці яйце і додаємо до печiнки. Туди ж кладемо крохмаль і добре перемішуємо. У такому вигляді печiнку залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Через відведений час печiнку викладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо протягом 3 хвилин з двох сторін на середньому вогні. Потім накриваємо кришкою і залишаємо страву ще 2 хвилини. Важливо! Не тримайте довго печiнку на плиті, адже тоді вона стане дуже сухою.

Готову печiнку перекладаємо на тарілочку і подаємо до столу.

Печiнка виходить в легкій тоненькій плівці. Завдяки цьому вона залишається соковитою і має цікавий просто приголомшливий смак. Печiнка довго зберігає соковитість і тому припаде до смаку кожному, хто її спробує.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі