«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Такої смакоти ви ще не їли! Новий рецепт сала, запеченого у фользі в духовці!

Так, якщо ви любителі сала, ласкаво прошу, покуштувати його за цим рецептом.

Ви не пошкодуєте, ні на хвилинку. Складові:

- 1 кг сала

- майонез 200 грам

- 5 зубків часнику

- 20 грам кропу

- 2 ст.л. солі

- 1 ч. л. перцю

- 1 ст. л. паприки

- 3 лаврові листки

Покроковий рецепт:

1. Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою.

2. У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.

3. Соусом змастити шматок сала з усіх боків, як-би втираючи його.

4. Зверху покладіть подрібнений лавровий лист,

5. Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.

6. Потім не розплющуючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.

7. Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти.

8. З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі