«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Так, це звичайна картопля! Якщо ви ще не готували таку смакоту – швидше біжіть на кухню!

Сьогодні ми розповімо вам, як зі звичайної картоплі зробити повноцінну ресторанну страву.

Картопля виходить просто приголомшливою: трохи хрусткою зовні і дуже м’якою всередині. А ще така картопля цікаво виглядає і відмінно підійде до святкового столу.

Необхідні продукти:

    1,5 кілограм картоплі
    100 грам шинки
    70 грам яєчної вермішелі
    3 курячих яйця
    50 грам вершкового масла
    мускатний горіх
    сіль
    перець
    мука
    панірувальні сухарі

Починаємо приготування

    Картоплю очищаємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо все до кипіння, потім солимо, зменшуємо вогонь і варимо до готовності. З відвареної картоплі зливаємо воду і доводимо її до стану пюре.
    Шинку нарізаємо невеликими шматочками.
    У картопляне пюре додаємо вершкове масло, мускатний горіх, сіль, шинку і 3 жовтки. Все перемішуємо.
    Решта білків ділимо на 2 частини. Збиваємо одну частину міксером до утворення стійкої піни і додаємо в пюре. Акуратно перемішуємо.
    Яєчну вермішель добре перетираємо в ступці.
    Злегка присипаємо стіл борошном. Беремо картопляну суміш і формуємо з неї невеликі ковбаски. Кожну ковбаску нарізаємо невеликими шматочками.
    Панірувальні сухарі змішуємо з вермішеллю.
    Білок збиваємо виделкою в мисці. Беремо картопляну ковбаску, вмокаємо її в білку, а потім в суміші з панірувальних сухарів. Точно так само робимо з іншими ковбасками.
    Обсмажуємо ковбаски у фритюрі до золотистого кольору. Подаємо в гарячому вигляді.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі