«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Супер ГЛАЗУР для паски! Не тріскається та не осипається

не тріскається та не осипається

Глазур, приготована за цим рецептом, гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається.

Глазур для пасок на білках із желатином

Потрібно: 1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка желатину, 2 ст. ложки води.

Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни.

Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.

Рецепт Людмили Кушнірук

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі