«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Страва, яка відкриє шлях до серця вашого коханого чоловіка через шлунок

Класичне м’ясо по-французьки залишає позаду багато страв зі свинини, які можна приготувати в духовці. Воно й зрозуміло, адже під тягучим запеченим шаром сиру немає нічого зайвого. І все ж іноді може здатися, що чогось не вистачає …

М’ясо під шубою за нашим рецептом, на відміну від свого прототипу, не вимагає гарніру. У деяких ресторанах подібні страви називають сковородою: клієнтові просто виносять запечене з овочами м’ясо під сиром в тому посуді, в якому його готували.

Складові:

Свинина – 1 кг,
Цибуля – 3 шт.,
Помідор – 3 шт.,
Картопля – 4 шт.,
Часник – 4 зубчики,
Твердий сир – 250 г,
Зелень за смаком,
Сіль за смаком.

Приготування:

Підготуємо інгредієнти, не змішуючи їх. Наріжте м’ясо великими шматками, посоліть і поперчіть його. Натріть картоплю і сир на крупній тертці, цибулю наріжте кільцями, а помідори – півкільцями.

Змастіть деко олією, викладіть на нього шарами м’ясо, цибулю, терту картоплю. Тепер змастіть помідори майонезом і викладіть їх поверх картоплі. Відправте в духовку на 40 хвилин, та випікайте при 200 градусах.

Не вимикайте духовку. Дістаньте деко, видавіть на м’ясо з овочами часник і рясно посипте його сиром. Поставте в духовку ще на 5 хвилин.

Найпрекрасніше в цьому рецепті те, що він не класичний, а тому підійде будь-яке м’ясо. Тільки пам’ятайте, що яловичину спочатку потрібно добре замаринувати.

Рекомендуємо готувати і подавати порційно, наприклад, в горщиках або керамічних формах невеликих розмірів.

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі