Страва, яка відкриє шлях до серця вашого коханого чоловіка через шлунок
М’ясо під шубою за нашим рецептом, на відміну від свого прототипу, не вимагає гарніру. У деяких ресторанах подібні страви називають сковородою: клієнтові просто виносять запечене з овочами м’ясо під сиром в тому посуді, в якому його готували.
Складові:
Свинина – 1 кг,
Цибуля – 3 шт.,
Помідор – 3 шт.,
Картопля – 4 шт.,
Часник – 4 зубчики,
Твердий сир – 250 г,
Зелень за смаком,
Сіль за смаком.
Приготування:
Підготуємо інгредієнти, не змішуючи їх. Наріжте м’ясо великими шматками, посоліть і поперчіть його. Натріть картоплю і сир на крупній тертці, цибулю наріжте кільцями, а помідори – півкільцями.
Змастіть деко олією, викладіть на нього шарами м’ясо, цибулю, терту картоплю. Тепер змастіть помідори майонезом і викладіть їх поверх картоплі. Відправте в духовку на 40 хвилин, та випікайте при 200 градусах.
Не вимикайте духовку. Дістаньте деко, видавіть на м’ясо з овочами часник і рясно посипте його сиром. Поставте в духовку ще на 5 хвилин.
Найпрекрасніше в цьому рецепті те, що він не класичний, а тому підійде будь-яке м’ясо. Тільки пам’ятайте, що яловичину спочатку потрібно добре замаринувати.
Рекомендуємо готувати і подавати порційно, наприклад, в горщиках або керамічних формах невеликих розмірів.
Джерело: wworld.com.ua