«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Справжнє диво зі світу випічки: сирний торт Гауда

Яку б країну ви не відвідали, ви завжди привозите її невелику частку додому. Це може бути гарний сувенір, яскраве фото, книга про місцеві визначні пам'ятки або пам'ять про неймовірно смачне місцем блюді. До слова, останнім завжди найяскравіше. Коли мова йде про десертах, всі захоплюються саме австрійськими. Рецептом одного з найдивовижніших ми і хочемо поділитися.

Сирний торт «Гауда» - справжнє диво зі світу випічки. Дивно легкий, солодкий, фруктовий, він підкорить будь-якого ласуна. Австрійський десерт готують з консервованими ананасами, кокосовою стружкою і сиром гауда. Бісквіт і суфле тут не схожі зі звичними варіантами. Повторіть будинку.

Складові

яйце 7  шт.

кокосова стружка25 г

цукор 150 г

пшеничне борошно 80 г

кукурудзяний крохмаль 30 г

сіль

сир  гауда  75 г

вершки 200 мл

вершкове масло 90 г

ванільний екстракт 0,5 мл

лимонний сік 0,5 мл

ананас 300 г

цукрова п удраза смаком


Приготування

    З'єднайте 30 г борошна, сіль, кокосову стружку, а також крохмаль.
    Збийте 3 яйця міксером. Додайте 75 г цукру. Продовжуйте збивати, поки цукор не розчиниться і у вас не вийде кремоподібна маса. Додайте в неї сухі інгредієнти і перемішайте все дерев'яною лопаткою.
    Застелите форму діаметром 23 см пергаментом. Перелийте тісто. Надішліть випікатися 20 хвилин при температурі 180 ° С. Залиште готовий бісквіт в вимкненій духовці на 15 хвилин. сирний торт гауда
    Натріть сир на дрібній тертці. Підігрійте на невеликому вогні вершки з екстрактом ванілі. Пересипьте в вершки сир. Перемішуйте, поки він не розтане. сирний торт гауда сирний торт гауда
    Додайте до вершків половину цукру, що залишився, 2 ст. л. муки. Швидко перемішайте. Тепер додайте вершкове масло і зніміть з вогню.
    Розділіть 4 яйця на білки і жовтки. Введіть жовтки в уже остигнула вершкову масу. Збийте до стан однорідний.
    Збийте білки з цукром, що залишився. Додайте лимонний сік. Збивайте до стійких піків. Акуратно з'єднайте збиті білки з вершково-сирною масою. сирний торт гауда сирний торт гауда
    Розігрійте духовку до 150 ° С. Поставте на нижню полицю ємність з водою. Застелите форму пергаментом (дно і стінки).
    Викладіть бісквіт на дно форми. Зверху викладіть ананаси. Залийте все суфле. Випікайте 40 хвилин. Зменшіть температуру до 140 ° С. Випікайте ще 30 хвилин. сирний торт гауда сирний торт гауда

Залиште остиглий торт в холодильнику на ніч прямо в формі. Вранці акуратно вийміть його з форми і посипте цукровою пудрою. Прикраса можна вибрати будь-який. Варіант з цукровою пудрою просто обожнюють в Австрії.

Джерело: sovkusom.ru

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі