Справжнє диво зі світу випічки: сирний торт Гауда
Сирний торт «Гауда» - справжнє диво зі світу випічки. Дивно легкий, солодкий, фруктовий, він підкорить будь-якого ласуна. Австрійський десерт готують з консервованими ананасами, кокосовою стружкою і сиром гауда. Бісквіт і суфле тут не схожі зі звичними варіантами. Повторіть будинку.
Складові
яйце 7 шт.
кокосова стружка25 г
цукор 150 г
пшеничне борошно 80 г
кукурудзяний крохмаль 30 г
сіль
сир гауда 75 г
вершки 200 мл
вершкове масло 90 г
ванільний екстракт 0,5 мл
лимонний сік 0,5 мл
ананас 300 г
цукрова п удраза смаком
Приготування
З'єднайте 30 г борошна, сіль, кокосову стружку, а також крохмаль.
Збийте 3 яйця міксером. Додайте 75 г цукру. Продовжуйте збивати, поки цукор не розчиниться і у вас не вийде кремоподібна маса. Додайте в неї сухі інгредієнти і перемішайте все дерев'яною лопаткою.
Застелите форму діаметром 23 см пергаментом. Перелийте тісто. Надішліть випікатися 20 хвилин при температурі 180 ° С. Залиште готовий бісквіт в вимкненій духовці на 15 хвилин. сирний торт гауда
Натріть сир на дрібній тертці. Підігрійте на невеликому вогні вершки з екстрактом ванілі. Пересипьте в вершки сир. Перемішуйте, поки він не розтане. сирний торт гауда сирний торт гауда
Додайте до вершків половину цукру, що залишився, 2 ст. л. муки. Швидко перемішайте. Тепер додайте вершкове масло і зніміть з вогню.
Розділіть 4 яйця на білки і жовтки. Введіть жовтки в уже остигнула вершкову масу. Збийте до стан однорідний.
Збийте білки з цукром, що залишився. Додайте лимонний сік. Збивайте до стійких піків. Акуратно з'єднайте збиті білки з вершково-сирною масою. сирний торт гауда сирний торт гауда
Розігрійте духовку до 150 ° С. Поставте на нижню полицю ємність з водою. Застелите форму пергаментом (дно і стінки).
Викладіть бісквіт на дно форми. Зверху викладіть ананаси. Залийте все суфле. Випікайте 40 хвилин. Зменшіть температуру до 140 ° С. Випікайте ще 30 хвилин. сирний торт гауда сирний торт гауда
Залиште остиглий торт в холодильнику на ніч прямо в формі. Вранці акуратно вийміть його з форми і посипте цукровою пудрою. Прикраса можна вибрати будь-який. Варіант з цукровою пудрою просто обожнюють в Австрії.
Джерело: sovkusom.ru