«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Спагеті з вершково-грибним соусом

Мінімум продуктів, мінімум затраченого часу і зусиль, а в результаті – дуже смачна і ситна страва на щодень.

Інгредієнти:
спагеті - 350 г
шампіньйони - 500 г
нежирні вершки (у мене 15%) - 200 мл
соєвий соус - 2 ст. л.
часник - 1-2 зубчики
сіль, чорний мелений перець - за смаком
Спагеті з вершково-грибним соусом. Інгредієнти.
Приготування Спагеті з вершково-грибним соусом.Нарізані плястерками печериці.
Гриби помити і нарізати плястерками.
Додаємо соєвий соус.
Нарізані гриби викласти у розігріту сковорідку зі соняшниковою олією і на середньому вогні смажити приблизно 15 хв. За цей час рідина має повністю випаруватись і гриби зовсім трошки обсмажитись. Після цього до грибів додати соєвий соус…
Додаємо вершки.
…і вершки. Посолити, поперчити за смаком і, помішуючи, тушкувати на середньому вогні 2-3 хв.
Додаємо часник.
В кінці додати вичавлений часник, перемішати і відставити з вогню.
Спагеті з вершково-грибним соусом.
Спагеті відварити у підсоленій воді до готовності і відкинути на друшлак. Трошки води, в якій варилася паста, залишити, вона нам може знадобитись. Гарячий соус перемішати з гарячою пастою. Якщо після вимішування паста виходить липкою, їй не вистачає вологи, – долийте потрібну кількість збереженого «бульйону», де варився макарон. В результаті, після перемішування, паста має вийти достатньо вологою і неначе шовковистою. Спагеті з вершково-грибним соусом готові.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі