«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Солодкі пончики за 10 хвилин – виходять завжди і у всіх

Невеликі, але дуже ситні і прості в приготуванні пампушки на сковороді вийдуть нітрохи не гірше, ніж у фритюрі. Кульки з тіста, обсмажені в олії, мають місце бути в багатьох кухнях світу.

У Франції це солодкі кастаньоли, які посипають кунжутом. В узбецькій кухні це солоний богирсак. Їх можна подавати як просту закуску з соусом, але наш рецепт відрізняється солодкістю. Смачне чаювання забезпечено!

Інгредієнти:

  • - Пшеничне борошно 500 гр
  • - Згущене молоко 400 мл
  • - Сіль за смаком
  • - Яйце 2 шт.
  • - Сода 0,25 ч. л.
  • - Соняшникова олія 150 мл

Приготування:

Збийте яйця разом з сіллю і содою. Змішайте зі згущеним молоком і повільно додавайте борошно (стільки, скільки візьме тісто).

Розкачайте тісто в джгут, наріжте на невеликі шматочки і скачайте в кульки. За розміром вони повинні бути приблизно з горішок фундука. Обсмажте в олії.

Подавайте пончики на згущеному молоці гарячими, присипавши цукровою пудрою. Вони вийдуть ще більш ситними, якщо додати трохи сиру. У цьому рецепті «складне» – катання кульок, але смажаться вони миттєво.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (1)
Лия Чебурахина
20 вересня 2018 р. 04:57
ХВАТИТ ПЕРЕПЛАЧИВАТЬ! ЭКОНОМЬТЕ НА АВТОМОБИЛЕ ПРЯМО СЕЙЧАС! УМЕНЬШИТЕ РАСХОД ТОПЛИВА В НЕСКОЛЬКО РАЗ! Подробнее в статье : http://q-money.info
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі