«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Соковита та смачна риба в клярі. Такої смачної ви ще не пробували

Смажена в клярі риба дуже смачна та апетитна. Така страва стане чудовою закускою або поєднається з рисовим та овочевим гарніром.

Складові:

  • Філе будь-якої риби;
  • Пшеничне борошно;
  • Куряче яйце 1 шт.;
  • Морська сіль;
  • Рослинна олія рафінована.

Спосіб приготування:

  1. До просіяного борошна додайте сіль та перемішайте.
  2. Філе риби помийте, обсушіть та наріжте на невеликі шматки.
  3. З’єднайте сіль з яйцем, занурте туди шматок рибного філе, потім ретельно обкачайте в борошні, вмокніть знову в яйці, а далі в борошняній суміші.
  4. В пательні підігрійте олію та покладіть шматки рибного філе в клярі.
  5. Смажте на мінімальному вогні по 5-7 хвилин з кожної сторони.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі