«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Смак із дитинства: фокачча із черешнею

Ягідний пиріг - десерт поза часом: всі ми любили таку випічку в дитинстві, насолоджуємося кожним шматочком і зараз.

Хтось відправляється на ринок за полуницею, другий обриває на дачі черешню і поспішає додому замішувати тісто. Якщо вам більше до смаку другий варіант, швидше запам'ятовуйте або роздруковуйте рецепт фокаччі з черешнею.

Класична фокачча - італійська коржик з дріжджового тіста з солодкою або солоною начинкою. Рецепт придумали дуже давно. Кажуть, що навіть мегапопулярна піца є всього лише нащадком фокаччі. Сьогодні - це національна страва Італії, вдосконалене, в рази смачніша. Обов'язково спробуйте такий ягідний варіант.

Складові

черешня 1 кг

пшенич не борошно0,5 кг

оливк ова олія50 мл

цукрова пудра 50 г

сухі дріжджі 1 ч. л.

морська сіль0,5 ч. л.

вода 350 мл

Приготування

    Залийте дріжджі теплою водою. Зачекайте кілька хвилин.
    Додайте в ємність залишилися сухі продукти. Замісити з цих інгредієнтів тісто.
    Додайте масло. Потім місите ще кілька хвилин. Надішліть в тепле місце. замісити тісто
    Застелите форму пергаментним папером. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Покладіть тісто в форму. тісто в формі
    Вийміть кісточки з ягід. Перенесіть ягоди на корж. Потім рівномірно розподіліть їх по поверхні. фокаччею
    Прогрійте духовку до 180 ° С. Випікайте 35 хвилин.

Домашню фокаччу з черешнею можна посипати цукровою пудрою і подавати зі збитими вершками. Ще один пиріг? Ні. Це справжній витвір кулінарного мистецтва прямо з домашньої духовки. Отже, якщо ви і дня не можете без випічки і навіть черешню встигли купити, починайте приготування.

Джерело: sovkusom.ru

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі