Смачний перекус за кілька хвилин. Міні – піци на листковому тісті
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- тісто листкове або бездріжджове;
- томатна паста і вода 1: 1;
- сир твердий;
- помідори;
- зелень будь-яка за смаком;
- майонез;
- шинка, ковбаса, копчене м’ясо на ваш смак.
Для начинки ви можете брати будь-які продукти, які використовуєте для приготування піци. Не забувайте про гриби.
Розморожуємо тісто, трохи його розкатуємо качалкою в квадратний пласт і розрізаємо на квадрати.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо квадрати тіста.
Томатну пасту змішуємо з водою і змащуємо квадрати тіста.
Посипаємо дрібними кубиками цибулі.
Викладаємо шматочки ковбаси або шинки, зверху – кружечки помідорів, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо піцу протягом 10 хвилин.
Якщо ви будете використовувати печериці, тоді кладіть на помідори, щоб вони добре пропеклися.
Для більш оригінального смаку, ви можете змішати тертий сир з нарізаним кропом і пропущеним через прес часником.