«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачний десерт, який ні на що не схожий! Цей рецепт завоює вас своєю вишуканістю і простотою

Смачний десерт, який ні на що не схожий! Такий простий і такий смачний! Приготуйтеся до чогось грандіозного, адже цей рецепт завоює своєю вишуканістю і простотою.

Пропонуємо вам приготувати смачний торт-суфле, який гідний того, щоб стати вашим фірмовим десертом. Зручність полягає в тому, що наповнювачі можуть бути самими різними: цитрусові, екзотичні ківі і ананас, ягоди та печиво.

Якщо не визначилися з начинкою, пропонуємо вам безпрограшну комбінація вишні і шоколадного бісквіта!

Торт-суфле з бісквітом і вишнями:

Складові:

  • Сир 500 г
  • Сливки 400 мл
  • Цукор 100 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Цукрова пудра 200 г
  • Пшеничне борошно 80 г
  • Вода 80 мл
  • Желатин 40 г
  • Какао-порошок 4 ч. л.
  • Соняшникова олія 2 ст. л.
  • Яйце 1 шт.
  • Консервовані вишні 250 г
  • Сметана 100 мл
  • Ванілін 0,5 ч. л.

Рецепт приготування:

Готуємо тісто для бісквіта. Збийте яйце і цукор в пишну масу. Додайте соняшникову олію і сметану. Знову збийте.

Змішайте борошно з какао і розпушувачем, а потім повільно додавайте по частинах до рідкої суміші, постійно помішуючи до отримання однорідної маси.

Змастіть форму і викладіть на неї тісто так, щоб його товщина не перевищувала 3 см.

Поставте форму в розігріту до 190 градусів духовку і випікайте бісквіт 15-20 хвилин.

Дайте охолонути готовому бісквіту. Замочіть желатин в воді і залиште його на 15-20 хвилин.

Готуємо крем. Протріть сир через сито і додайте в нього вершки, цукрову пудру і ванілін.

Гарненько збийте, краще зробити це міксером. Розтопіть желатин на водяній бані і додайте його в крем.

Наріжте бісквіт на кубики 2 х 2 см, злийте сік з консервованих вишень і викладіть їх в миску.

Вистелити дно і стінки рознімної форми харчовою плівкою. Налийте на дно кілька ложок крему.

Викладіть третину бісквіта і третину вишні, знову полийте кремом.

Повторіть це ще два рази і залийте все залишками крему. Вирівняйте поверхню торта.

Накрийте торт плівкою і поставте в холодильник на 5-6 годин, щоб він добре застиг. Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі