Смачні та ситні котлети без м’яса. П’ять рецептів, за якими готують під час посту
Пропонуємо приготувати пісні котлети, які ні чим не поступаються м’ясним. Ваші близькі та родичі залишаться дуже задоволені. Ця страва не затримається на вашому столі.
Вам знадобиться:
- Капуста – 1,5 кг.;
- Олія рафінована – 2 столові ложки;
- Вода – 1 склянка;
- Манна крупа – ½ склянки;
- Сіль;
- Кріп;
- Кмин;
- Суміш перців;
- Панірувальні сухарі.
Для соусу:
- Сік томатний – 0,5 склянки;
- Часник – 2 зубки;
- Петрушка – 10 гр.
Спосіб приготування:
- Капусту дрібно наріжте. Візьміть каструлю, покладіть капусту, додайте олію, воду та протушкуйте 20 хвилин.
- Додайте манку, ретельно перемішайте.
- Після зніміть каструлю з плити та додайте спеції. Почекайте поки охолоне.
- Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях та обсмажте на пательні до золотистої скоринки.
- Приготуйте соус: Часник розчавіть під пресом, петрушку подрібніть та додайте до томатного соку.
Подавати разом із соусом.
Смачного
Джерело