Смачні рулетики з печінкових млинців
Їх можна подати і до святкового столу. Така закуска не може не сподобатися. Приготувати її дуже легко, тому впорається навіть недосвідчена господиня. Печінкове тісто виходить дуже ніжне, а млинці дуже апетитними. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Складові:
для млинчиків:
- 600 гр курячої печінки
- 200 мл молока
- 1-2 яйця
- 3-4 столові ложки борошна
- сіль за смаком
Для начинки:
- 1 ріпчаста цибуля
- морква по смаку
- соняшникова олія для смаження
- часник за смаком
- сіль за смаком
- сирний вершковий сир за смаком
Приготування
В першу чергу пропускаємо через м’ясорубку курячу печінку і збиваємо в неї яйце. Потім наливаємо молоко і перемішуємо все до однорідності. Після чого солимо і додаємо борошно. Знову добре все перемішуємо. В результаті ми отримуємо в міру густе тісто. Використовуючи міксер, все ще раз перемішуємо для того, щоб прибрати всі грудочки.
Розігріваємо пательню і змащуємо олією. Після чого випікаємо печінкові млинці з двох сторін на середньому вогні. На одну сторону йде приблизно 5 хвилин. Потім ми складаємо їх на купку і даємо їм охолонути. Беремося за приготування начинки. Для цього очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції моркву.
Продавлюємо через прес часник. Ці підготовлені інгредієнти ставимо на розігріту пательню з невеликою кількістю олії, обсмажувати. Після чого даємо трохи охолонути. Тепер млинець змащуємо сиром і розподіляємо підготовлену зажарку. Потім акуратно звертаємо рулетиком і складаємо на плоску тарілку. Після чого можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.