«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачні рулетики з печінкових млинців

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної страви, яка припаде до душі кожному. Ці печінкові рулетики підкорять всіх.

 Їх можна подати і до святкового столу. Така закуска не може не сподобатися. Приготувати її дуже легко, тому впорається навіть недосвідчена господиня. Печінкове тісто виходить дуже ніжне, а млинці дуже апетитними. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Складові:

для млинчиків:

  1. 600 гр курячої печінки
  2. 200 мл молока
  3. 1-2 яйця
  4. 3-4 столові ложки борошна
  5. сіль за смаком

Для начинки:

  1. 1 ріпчаста цибуля
  2. морква по смаку
  3. соняшникова олія для смаження
  4. часник за смаком
  5. сіль за смаком
  6. сирний вершковий сир за смаком

Приготування

В першу чергу пропускаємо через м’ясорубку курячу печінку і збиваємо в неї яйце. Потім наливаємо молоко і перемішуємо все до однорідності. Після чого солимо і додаємо борошно. Знову добре все перемішуємо. В результаті ми отримуємо в міру густе тісто. Використовуючи міксер, все ще раз перемішуємо для того, щоб прибрати всі грудочки.

Розігріваємо пательню і змащуємо олією. Після чого випікаємо печінкові млинці з двох сторін на середньому вогні. На одну сторону йде приблизно 5 хвилин. Потім ми складаємо їх на купку і даємо їм охолонути. Беремося за приготування начинки. Для цього очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції моркву.

Продавлюємо через прес часник. Ці підготовлені інгредієнти ставимо на розігріту пательню з невеликою кількістю олії, обсмажувати. Після чого даємо трохи охолонути. Тепер млинець змащуємо сиром і розподіляємо підготовлену зажарку. Потім акуратно звертаємо рулетиком і складаємо на плоску тарілку. Після чого можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі