«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Скумбрія запечена в банці – це дуже смачно: без перебільшення, страва яка підкорить всіх

Рецепт для істинних рибних гурманів – лише риба, спеції та овочі, нічого зайвого. Скумбрія, приготована в банці, просто ідеальна: дієтична, ароматна і ніжна.

Чудово смакує з гарнірами або ж навіть зі скибкою хліба. Спробуйте приготувати її один раз – вам неодмінно захочеться повторити цю страву на біс. Такі рецепти мусять бути у записнику кожного кулінара.

Не питайте мене чому в банці. Ну от не знаю я, такий рецепт знайшла на сторінках інтернету, там було зазначено готувати в банці. Я пробувала таку рибку в казанку робити, і знаєте, що в банці виявилася смачніше. Так що всім раджу приготувати в банці, не пошкодуєте ні на одну хвилину. Це дуже смачно!
 
Складові на літрову банку:

  1. 2 скумбрії середні
  2. 1 шт. морква
  3. 1 шт. цибулина
  4. соняшникова олія – ​​2 ст.л
  5. 4 шт. перцю горошку
  6. 2 лаврові листки
  7. сіль

Покроковий рецепт:

Підготуйте рибу перед приготуванням. Якщо у вас заморожена скумбрія, необхідно розморозити її, видаліть нутрощі, вiдрiжте плавники, хвіст, голову, і наріжте скумбрію порційними шматочками.

Цибулю наріжте кубиками, моркву очистіть і натріть на крупній тертці.

Рибку посоліть і поперчіть. Викладіть рибу в банку перекладаючи її овочами.

Додайте перець горошком, лавровий лист, залийте рибку соняшниковою олією. Банку накрийте фольгою.

Поставте банку на деко і відправте в ХОЛОДНУ духовку. Потім закрийте духовку, ввімкніть 200 ° С і запікайте 35-40 хвилин.

Такий спосіб приготування скумбрії є найпростішим і найсмачнішим. Таким, що навіть господиня-початківець або молодий холостяк впорається.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі