«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Ситна фарширована картопля! Цей приголомшливий смак незабутній!

Картопля є універсальним продуктом. ЇЇ можна готувати як повсякденне блюдо, так і для святкового столу.

Цей рецепт картоплі підходить для урочистих заходів, так як з нею потрібно крапельку повозитися. Але повірте, в цьому немає нічого страшного. Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити.

Картопля, фарширована м’ясом, здивує вас своїм колоритним смаком, а також порадує шлунок.

Складові:

  1. картопля 15 шт.
  2. м’ясо 250 гр
  3. цибуля 1 шт.
  4. томатна паста по смаку
  5. сіль за смаком
  6. чорний перець (мелений) за смаком
  7. сметана 50 гр
  8. вершкове масло 50 гр

Приготування:

Очистіть картопля, видаліть з неї серединку.

Відваріть до напівготовності протягом 8-10 хвилин.

Пропустіть м’ясо з цибулею через м’ясорубку. Посоліть і поперчіть.

Нафаршируйте картоплю, викладіть її в глибоке деко. Бульби повинні щільно прилягати одне до одного.

В окремій мисці змішайте сметану з сіллю, влийте трохи води і розтоплене вершкове масло. Перемішайте і залийте рідиною картоплю. Для більш насиченого смаку можна додати томатний соус.

Готуйте картоплю 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі