Сирники, знайомі всім з дитинства: рецепт маминої смакоти
Ви пам’ятаєте цей ранок і мамині рум’яні ароматні сирники? Тепер ви можете готувати такі ж!
До складу тесту для сирників входять:
- жовток – 1 шт;
- сир домашній – 180 г;
- борошно – 3 ст л;
- цукор – 1 ст л;
- сіль – 3 г;
- ваніль – 3 г;
- вершкове масло – для смаження.
Покроковий рецепт приготування сирників
Беремо глибоку ємність і в ній з’єднуємо жовток, сир, цукор, сіль, ваніль і одну столову ложку борошна. Потім все акуратно і ретельно перемішуємо до однорідного стану.
Решту 2 ложки борошна висипаємо на робочу поверхню і по черзі вмочуємо в ній сформовані сирники.
Розігріваємо сковороду, кладемо в неї достатню кількість вершкового масла і обсмажуємо сирники з двох сторін до золотистого кольору.
Все готово! Можете скликати всіх за стіл і трапезувати апетитними сирниками: майже, як у дитинстві, тільки краще