«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Сирник зі згущеним молоком і горіхами. Вам цей рецепт сподобається!

Хочете приготувати суперсмачний сирник по-новому? Тоді вам цей рецепт сподобається!

Інгредієнти

Для тіста:

  • 125 г масла,
  • 300 г борошна,
  • 10 г розпушувача,
  • 1 яйце,
  • 80 г цукру,
  • 40 г какао.

Для сирної маси:

  • 500 г сиру,
  • 3 яйця,
  • 150 г цукру,
  • 1 п. (40 г) пудингу,
  • 100 г сметани.

Для поливання:

 

  • варене згущене молоко,
  • 100 г горіхів,
  • 50 г меду.

Приготування

Дно форми (краще роз’ємної, 21 см) застелити пергаментом. Приготувати еластичне тісто: борошно з цукром, какао, розпушувачем і маслом кімнатної температури виделкою перетворити на крихту, додати яйце і вимісити. Тісто викласти у форму, рівномірно формуючи бортики.

Сир двічі перемолоти, перемішати з пудингом. Яйця збити міксером із цукром, додати сметану. Збиваючи міксером, ввести яєчну масу у сирну. Викласти її на тісто, поставити у розігріту до 180 °С духовку, пекти 50–55 хв. Коли охолоне, дістати з форми.

Горіхи обсмажити 5–7 хв, охолодити. Мед нагріти на водяній бані, щоб розтанув, додати горіхи і швидко перемішати.

Викласти на пергамент, щоб горіхи один одного не торкалися. Сирник змастити вареним згущеним молоком, посипати горіхами.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі