«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Сирник з горіховим кремом ”Моя доля”

Пропонуємо вам рецепт смачного сирника.

форма * 25 * 34 см

Складові
Для бісквіта:

  1. 4 яйця
  2. 3/4 склянки борошна
  3. 1 склянка цукру
  4. 1,4 склянки какао
  5. 1 чайна ложка розпушувача

Для сирника

  1. 600 г сиру
  2. 6 яєць
  3. 3/4 чашки пудри
  4. 1 пакетик ванільного пудингу
  5. 100 г розтопленого вершкового масла

Крем

  1. 750 мл молока
  2. 2 упаковки пудингу ванільного
  3. 2 столові ложки цукру
  4. 50 мл рому
  5. 1/2 склянки тертого волоського горіха

Доповнення:

  1. 150 г молочного шоколаду з фундуком
  2. 2 столові ложки молока
  3. 1/2 чашки нарізаних волоських горіхів

Спосіб приготування
1) Горіхи порізані вимішати з ромом і покласти в закритий контейнер на 1 год.

2) Спекти бісквіт: білки відокремити від жовтків і збити на піну. Продовжуючи збивати додати цукор, і по одному жовтку. Коли маса буде пухнаста додати просіяне борошно, какао і розпушувач . Аккуратно перемішати і покласти в форму. Випікати при температурі 175 ° протягом приблизно 30 хвилин, дайте охолонути і розрізати на дві часті.

3) Печем сирник, збити яєчні жовтки перетерти з цукром до білого кольору, потім додайте сир, пудинг, охолоджене вершкове масло в кінці піну зі збитих білків. Покладіть його в форму вистелену папером і випікати при 180 С близько 50 хв. Охладіть, а краще спекти за добу до цього

4) В половині молока розвести пудинг і цукор, решту молока довести до кипіння і зварити на ньому розведений пудинг. Дайте охолонути. м’яке масло збити з остиглим пудингом з горіхами в ромі.

Збираємо. Намажте половину горіхового крему на бісквіт, зверху покласти випечений сирний корж, намазати решту горіхового крему і накрити другим бісквітом. Шоколад поламати і разом з молоком зварити на водяній бані. Полити зверху торт і посипати подрібненими горіхами. Охолодіть протягом принаймні кількох годин.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі