«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Швидкий торт «Пташине молоко» для гурманів

Найпростіший і швидкий спосіб приготування торта-суфле «Пташине молоко»

Складові:

Для тіста:

  1. 3 яйця
  2. 125 гр — борошна
  3. 1 ч.л.- розпушувача
  4. 125 гр — цукру
  5. 8 великих ст.л. — какао

Для глазурі:

  1. 150 гр чорного шоколаду
  2. 100 вершкового масла

Для суфле:

  1. 5 — білків
  2. 300 гр — цукрової пудри
  3. 10 гр — желатину
  4. 100 гр — води

Приготування:

  1. Розтерти яйця з цукром, додати борошно, розпушувач і какао. Вимішати до однорідності. Випекти при 180-200 гр хвилин 20 до готовності. Остудити.
  2. Замочити желатин у воді на 10 хвилин. Потім нагріти його до розчинення і відставити охолоджуватися.
  3. Збити білки в міцну піну. Продовжуючи збивати, всипати цукрову пудру. Збивати до густоти крему. Потім, знову ж таки не перестаючи збивати, влити желатин.
  4. Корж розрізати або на дві частини, або трохи зрізати верхній шар і залишити один. У роз’ємну форму покласти корж, за бажанням просочити його вершковим лікером. Вилити зверху суфле.
  5. Якщо коржа два, то накрити суфле другим коржем. Поставити в холодильник до застигання.
  6. У миску кладемо масло і шматочки шоколаду. На маленькому вогні постійно помішуючи доводимо до однорідності і даємо охолонути.
  7. Застиглий торт відокремити від бортів рознімної форми і облити глазур’ю. Ну і залишилося лише дочекатися, поки вона, тобто глазур, застигне.

Смачного!

Джерело Пошепки

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі