«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Швидкі пиріжки з ревенем та полуницею

Пиріжки на швидку руку із замороженого листкового тіста з начинкою зі свіжого ревеню і полуниці.

Складові:
500 г листкового тіста
300 г стебел ревеню
200 г свіжої або замороженої полуниці
0,5 склянок цукру


Тісто розкладіть на робочій поверхні, посипаній  борошном, і розріжте на однакові квадрати. Вимийте, почистіть і наріжте ревінь і полуницю невеликими кубиками, і змішайте з цукром. Виложіть ревінь з полуницею в центр кожного квадратика і зліпіть краї пиріжка, з'єднавши на середині.

Випікайте 20 хвилин при 180 ° С.

Смачного!

Джерело: delfi.lv

 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі