«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Шоколадно-банановий десерт БЕЗ ВИПІЧКИ

Сьогодні ми покажемо Вам як приготувати шоколадно-банановий торт.

Складові:

Для основи:

  • Печиво – 100 г
  • Масло  – 50 г

Для начинки:

  • Банани – 2-3 шт.
  • Сметана або натуральний йогурт – 400 мл
  • Молоко – 100 мл
  • Цукор  – 6 ст. л.
  • Какао – 3 ст. л. (Або темний шоколад- 80-100 г)
  • Желатин – 10 г

Приготування:

Замочіть желатин в холодній воді і залиште набухати.

Печиво поламайте і подрібніть в блендері до крихти.

Розтопіть масло і змішайте з крихтою.

Викладіть масу в форму і добре примніть. Приберіть в холодильник до застигання.

У каструльці змішайте молоко, желатин, цукор, какао. Потім нагрійте цю суміш до розчинення желатину.

Кип’ятити не потрібно. Приберіть з плити, додайте йогурт або сметану.

Банани очистіть і поріжте навпіл, потім викладіть на печиво і залийте сумішшю.

Приберіть в холодильник на 3-4 години. Можна подавати, порізавши на порції.

Переклад Coffee & milk за матеріалами ja-gotovlu

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (1)
Наталя Винник
27 вересня 2019 р. 18:49
Дуже дякую
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі