Шикарний рецепт зі звичайного фаршу, який мене підкорив простотою і смаком
Мені здається, що це чудова ідея як для святкового столу, так і для того, щоб побалувати своїх близьких в самий звичайний день.
Інгредієнти:
- Листкове тісто (бездріжджове) – 200 гр.
- Будь-який фарш (у мене курячий) – 600 гр.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Сіль, копчена паприка, чорний перець, італійські трави – за смаком.
- Куряче яйце – 1 шт.
- Кунжут.
Спосіб приготування:
1. До фаршу відправляємо подрібнену цибулю. Я її подрібнити в блендері. Додаємо сіль, копчену паприку, чорний мелений перець і італійські трави за смаком. Ретельно вимішуємо фарш.
2. На шпажках формуємо з фаршу люля, викладаємо на тарілку і відправляємо на 20 хвилин в морозилку.
3. Розкачуємо пласт солоного тіста в тонкий прямокутник і нарізаємо на смужки шириною 1 см. Тісто у мене бездріжджове.
4. Обертаємо кожне люля в дві смужки тіста (поперек один одного) і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

5. Змащуємо тісто яйцем, посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту до 180 “С духовку до готовності (у мене пішло 30 хвилин).
Якби ви знали, як це смачно, пішли б готувати прямо зараз. Смачного!