«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Салат настільки смачний і святковий, що першим розлітається зі столу: 5 хвилин і все готово

Рецепт просять завжди і всі: спробуйте його обов’язково. Складається він з мінімуму інгредієнтів, найпростіших і доступних.

Ніжний, ароматний і пікантний салат вразить вашу уяву і стане справжнім шoкoм: настільки все смачно і апетитно. Нічого заздалегідь відварювати або запікати не потрібно.

Склад:

  1. половина копченої грудинки;
  2. 250 грам маринованих огірків (або корнішонів);
  3. 200 грам маринованих грибів (відмінно підійдуть невеликі шампіньйони або опеньки);
  4. 150 грам будь-якого твердого сиру;
  5. дві цибулини середнього розміру;
  6. трохи рафінованої соняшникової олії для смаження цибулі;
  7. 3 столових ложки майонезу (краще, звичайно, домашнього).

Приготування:

1. Дві середні цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і обсмажуємо у невеликій кількості рослинної олії, до золотистого кольору.

2. Потім цибулю знімаємо з вогню, перекладаємо в миску і даємо охолонути.

3. Половинку філе копченої грудинки нарізаємо кубиками середнього розміру і перекладаємо в глибоку миску.

4. Шматок твердого сиру нарізаємо маленькими кубиками і відправляємо в миску з м’ясом.

5. З маринованих грибів (можна брати будь-які, які вам більше подобаються) зливаємо всю рідину, нарізаємо їх невеликими шматочками.

6. Також викладаємо в миску з салатом.

7. Приготувати смачні мариновані печериці за 12 годин ви зможете і самі.

8. Невеликі мариновані огірочки (краще навіть використовувати корнішони) нарізаємо не дуже тонкими кружечками.

9. Викладаємо в миску з салатом огірки і додаємо смажену цибулю.

10. Заправляємо салат майонезом (краще всього використовувати домашній), все ретельно перемішуємо.

11. Прикрасити салат можете так, як на фото: цілими маринованими грибочками невеликого розміру і шматочками маринованих огірків. А можете придумати свою прикрасу: проявіть фантазію.

Джерело: Особлива

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі