«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Розлітаються зі столу вмить! Готуємо смачні налисники з сиром без борошна за бабусиним рецептом

Розлітаються зі столу вмить! Готуємо смачні налисники з сиром без борошна за бабусиним рецептом

Здавалося б, що налисниками з сиром нікого не здивуєш. Але ні. Якщо приготувати їх не за традиційним рецептом, ви зможете спокусити цією стравою найвибагливішого гурмана або навіть того, хто худне. Тут втриматися нереально!

Млинці для налисників виходять дуже ніжними і буквально тануть у роті, а все через те, що вони готуються на молоці і крохмалі. Спробуйте!

Складові:

  • Яйце 6 шт.
  • Молоко 0,5 л
  • Крохмаль 5-6 ст. л.
  • Соняшникова олія 1 ст. л.
  • Сир 300 г
  • Цукор за смаком
  • Сметана на смак
  • Вершкове масло за смаком

Приготування:

Збийте 5 яєць з цукром.

Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш. Грудочок не повинно бути.

Влийте молоко і соняшникову олію. Змішайте. Дайте постояти 15 хвилин. Тісто буде рідке.

Змастіть пательню соняшниковою олією або шматочком сала один раз. Смажте млинці тільки з одного боку!

Приготуйте начинку:

Сир перетріть з цукром і 1 яйцем. Мак і родзинки йдуть за бажанням.

На готові млинці викладіть начинку з сиру. Загорніть так, як вам подобається.

Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик. Шари потрібно перемащувати сметаною і розтопленим вершковим маслом.

Поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинчиків. Тому перед тим, як готувати, запросіть рідних в гості. Вони з радістю оцінять смак неперевершених налисників. Хочеться їх їсти і їсти!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі