«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт від бабусі: скумбрія на смак як червона риба – секрет в особливому маринаді

Засолена скумбрія буде відмінним доповненням до вашого столу

Інгредієнти:

  1. 2 свіжоморожені скумбрії
  2. 2 цибулини
  3. 250 мл води
  4. 6 бутонів гвоздики
  5. 1/2 ч. л. чорного перцю горошком
  6. 1/3 ч. л. духмяного перцю меленого
  7. 1/2 ч. л. коріандру горошком
  8. 2 ч. л. солі
  9. 0,5 ч. л. цукру
  10. 2 ст. л. соняшникової олії
  11. 2,5 ст. л. яблучного оцту

Приготування:

Скумбрію розморожуємо, нарізаємо на порційні шматочки.

Воду кип’ятимо, додаємо сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію.

Кип’ятити протягом 1 хвилини на повільному вогні. Коли трохи охолоне, вливаємо оцет.

Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, перемішуємо з шматочками риби, заливаємо розсолом, маринадом і ставимо у холодильник. Знімати пробу можна через 24 години.

Джерело.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі