Рецепт смачних та ситних млинців з м`ясом. Фото
Інгредієнти
- Молоко 3 ст.
- Кип’яток 3 ст.
- Яйця 4 шт.
- Борошно 3 ст.
- Вершкове масло 3 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
Для начинки: - М’ясо 1 кг.
- Сало з м’ясом 0,5 кг.
- Цибуля 1 шт
Як приготувати млинці з м'ясною начинкою
Яйця збийте з цукром, добавте сіль. Продовжуючи збивати, додаємо молоко і поступово всипаємо борошно, розтоплене вершкове масло.
Не перестаючи збивати потихеньку вливаємо кип’яток і залишаємо тісто на 30 хвилин.
Смажимо млинці на сковорідці до золотистого кольору з обох боків.
Для начинки відварюємо м’ясо з салом з цибулею в мультиварці на режимі тушкування на протязі 2 годин.
Залишити відварене м’ясо з салом у бульйоні до тих пір, поки воно не вихолоне.
Потім перемолоти його з цибулею і салом на м’ясорубці.
Якщо начинка буде густою, можна добавити трішки бульйону, в якому варилося м’ясо.
Намазати млинці начинкою, завернути.
Можна їсти так, а можна ще обсмажити готові млинці з начинкою у збите яйце і обсмажити на сковорідці з олію з обох боків до золотистої скоринки.