«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт смачних та ситних млинців з м`ясом. Фото

Млинці з м'ясною начинкою часто називають налисники. Рецепт приготування тонесеньких млинців з рідкого тіста дуже простий.

Інгредієнти

  1.  Молоко 3 ст.
  2.  Кип’яток 3 ст.
  3. Яйця 4 шт.
  4. Борошно 3 ст.
  5. Вершкове масло 3 ст.л.
  6. Цукор 2 ст.л.
  7. Сіль 1 ч.л.

    Для начинки: 
  8. М’ясо 1 кг.
  9. Сало з м’ясом 0,5 кг.
  10. Цибуля 1 шт

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою

Яйця збийте з цукром, добавте сіль. Продовжуючи збивати, додаємо молоко і поступово всипаємо борошно, розтоплене вершкове масло. 

Не перестаючи збивати потихеньку вливаємо кип’яток і залишаємо тісто на 30 хвилин.

Смажимо млинці на сковорідці до золотистого кольору з обох боків.

Для начинки відварюємо м’ясо з салом з цибулею в мультиварці на режимі тушкування на протязі 2 годин.

Залишити відварене м’ясо з салом у бульйоні до тих пір, поки воно не вихолоне.

Потім перемолоти його з цибулею і салом на м’ясорубці.

Якщо начинка буде густою, можна добавити трішки бульйону, в якому варилося м’ясо.

Намазати млинці начинкою, завернути. 

Можна їсти так, а можна ще обсмажити готові млинці з начинкою у збите яйце і обсмажити на сковорідці з олію з обох боків до золотистої скоринки.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі