«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт ресторанної піци. Тепер і у мене виходить легкий і тонкий корж!

Таке тісто виходить дуже схожим на справжню італійську піцу. Секрет полягає в тому, що в ньому є молоко, яке надає йому ніжності і легкості. Будь-яка начинка з такою основою викличуть справжній фурор серед вашої родини і друзів.

Щоб приготувати тісто візьміть такі продукти:

  • 300 г борошна пшеничного;
  • 200 мл молока;
  • 10 г дріжджів;
  • 2 ч. л. цукру;
  • половина ч. л. солі;
  • 2 ст. л. масла оливкового;

Для приготування начинки:

  • 150 г сиру твердих сортів;
  • 150 г шинки;
  • 1 помідор;
  • томатний соус.

Поетапне приготування найсмачнішої піци

Молоко повинно бути теплим. У нього всипте сіль, цукор, додайте дріжджі і оливкову олію. Ретельно все розмішайте.

Борошно просійте за допомогою сита і по ложці додайте в молочну суміш. Вимішуйте тісто до м’якості. Ємність з тістом прикрийте рушником і приберіть на півгодини в тепленьке містечко. За цей час тісто має підійти.

Кухонну стільницю посипте борошном і перекладіть на неї тісто. Розкатайте його в тоненький пласт будь-якої форми.

Тісто покрийте шаром соусу з помідорів, зверху викладіть порізані інгредієнти для начинки і присипте тертим сиром.

Попередньо розігрійте духовку і поставте запікати піцу. Готуйте приблизно 15 хвилин при 190 °.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі