Рецепт приготування дуже смачних помідорів у власному соку з перцем
Інгредієнти:
- 2 кілограми помідорів сливок;
- 2 кілограми дозрілих томатів;
- 0,25 склянки хрону;
- 0,25 склянки часнику;
- 250 грамів солодкого перцю;
- чорний перець горошком;
- 4 ст. л. цукру;
- 2 ст. л. солі.
Як приготувати:
З дозрілих томатів слід утворити пюре, використовуючи блендер. Сік потрібно варити на протязі 25 хвилин, прибираючи пінку.
Пюре перетирається з використанням сита. Сік поміщається у каструлю, після чого додається подрібнені часник та хрін
Перець нарізується тонкими смужками, та додається у сік.
Додається перець та сіль. Варити суміш на протязі 10 хвилин.
Помідори та перець горошком розкладаються у банки.
Банки накрити кришками та простерилізувати.
Потім потрібно витягти з соку перець, та покласти його у банки, де знаходяться помідори.
Далі заливається сік. Банки прикриваються кришками.
Банки потрібно простерилізувати. 1-літрові банки стерилізуються протягом 15 хвилин, а 3-літрові – на протязі 20 хвилин.
Банки закручуються кришками та залишаються для охолодження. Приємного апетиту!